Spiritul pune in
miscare materia

Observator Antena 1:Calitatile se descopera! Misterele adolescentei

40 % din tinerii bucuresteni sunt nesiguri pe ei si se considera lipsiti de valoare. Comunicarea proasta din familie si problemele financiare sunt principalele cauze. Psihologii Asociatiei Ordes au stat de vorba cu elevi din noua licee bucurestene.

Gandul: Ce e în capul adolescentului român: să fie ascultat şi să aibă bani
Părinţi stresaţi, tineri neînţeleşi. Şcoală şi materii a căror utilitate nu o văd şi găşti în care e greu să relaţionezi. Acestea sunt câteva dintre problemele liceenilor români, aşa cum sunt ele relevate de un studiu făcut de asociaţia Ordes şi explicate de psihologi.

Chiar dacă, spune specialistul, “nu întotdeauna părintele are o rezolvare ideală a problemelor care ţin de şcoală, ori de abordarea relaţiei elev-profesor”. Psihologul susţine că 228 dintre elevii chestionaţi au declarat că se înţeleg cu părinţii foarte bine şi asta pentru că adesea aceştia vin la şcoală pentru a le lua apărarea copiilor, pentru a-i disculpa pe aceştia….

Romania Libera: Adolescenţii, interesaţi de dezvoltarea personală şi relaţia cu părinţii

Adolescenţii sunt preocupaţi de dezvoltarea personală, de relaţia pe care o au cu părinţii şi de asigurarea confortului financiar şi aleg profesorul ca model doar dacă acesta se implică în activitatea pe care o are la clasă, potrivit unui studiu prezentat marţi de Asociaţia Ordes şi citat de Mediafax.

Studiul, la care au participat 300 de elevi cu vârste cuprinse între 15 şi 17 ani, face parte dintr-un program de dezvoltare personală adresat elevilor de liceu “Tineri în interacţiune”….

Medifax: Dezvoltarea personală şi relaţia cu părinţii, printre principalele preocupări ale adolescenţilor de astăzi

Adolescenţii sunt preocupaţi de dezvoltarea personală, de relaţia pe care o au cu părinţii şi de asigurarea confortului financiar şi aleg  profesorul ca  model  doar dacă acesta se implică în activitatea pe care o are la clasă, potrivit unui studiu prezentat marţi de Asociaţia Ordes.

Studiul, la care au participat 300 de elevi cu vârste cuprinse între 15 şi 17 ani, face parte dintr-un program de dezvoltare personală adresat elevilor de liceu “Tineri în interacţiune”.

Evenimentul zile: Cursuri de “Personal branding” in licee

EXTRASCOLAR. Programul „Tineri în Interacţiune”, adresat adolescenţilor din liceele bucureştene şi derulat de către Asociaţia Ordes, în parteneriat cu ISMB, va începe, de la jumătatea lunii noiembrie.

Psihologul Cristina Lazăr, unul dintre trainerii programului, spune că aceste cursuri au drept scop îndrumarea tinerilor pentru construirea unui brand personal, în condițiile în care mulți nu știu dacă pot să facă ceea ce vor…

TimeOut: Tineri în interacţiune, din nou în licee

Consiliere şi dezvoltare personală pentru vârsta adolescenţei. Asta propune Asociaţia Ordes liceenilor din luna noiembrie până în aprilie, anul viitor. Voluntari specializaţi vor merge în şcoli pentru a-şi întâlni partenerii de „interacţiune”.

Programul Tineri în Interacţiune, derulat de către Asociaţia Ordes în liceele bucureştene va începe de la jumătatea lunii noiembrie…

Cancan: Ce vrea adolescentul roman: bani si sa fie ascultat

Liceenii români au din ce în ce mai multe probleme. Printre ele se găsesc banii, şcoala sau găşti în care e greu să relaţionezi.

“E clar un optimist, care susţine că deţine calităţile necesare pentru a răzbate, pentru a fi un câştigător”, spune psihologul Cristina Lazăr pentru Gândul…

Observator de Constanta: In viziunea adolescentilor romani, scoala vietii bate educatia din clasa

Nu este pentru prima oara cand se demonstreaza ca adolescenta este o perioada problematica si plina de intrebari uneori fara raspuns. Si, cu toate acestea, un studiu prezentat, ieri, de Asociatia Ordes arata ca adolescentii de astazi sunt preocupati de dezvoltarea personala, de relatia pe care o au cu parintii si de asigurarea confortului financiar…

NewsTimisoara: Ce e in capul adolescentul roman: bani si sa fie ascultat

Părinţi stresaţi, tineri neînţeleşi. Şcoală şi materii a căror utilitate nu o văd şi găşti în care e greu să relaţionezi. Acestea sunt câteva dintre problemele liceenilor români, aşa cum sunt ele relevate de un studiu făcut de asociaţia Ordes. Realizat pe un eşantion de 300 de tineri, studiul relevă că aceştia sunt interesaţi de dezvoltarea personală, de relaţia pe care o au cu părinţii, de asigurarea confortului financiar, dar şi de profesori…

Antena 1:Dezvoltarea personala si relatia cu parintii, printre principalele preocupari ale adolescentilor de azi

Adolescentii sunt preocupati de dezvoltarea personala, de relatia pe care o au cu parintii si de asigurarea confortului financiar si aleg profesorul ca model doar daca acesta se implica in activitatea pe care o are la clasa, potrivit unui studiu prezentat de Asociatia Ordes. La acest studiu au participat 300 de elevi cu varste curpinse intre 15 si 17 ani.

Viata adolescentilor este populata de familie, prieteni, studiu, activitati profesionale, precum si de preocupari psihologice, filosofice…

Leave a Reply

© Ordes.ro - Toate drepturile rezervate - Admin
made by necenzurat