Spiritul pune in
miscare materia

Tabara INLIGHT avanseaza conceptul de leadership drept esential in dezvoltarea personala a adolescentului/puberului, de aceea propune un model de structurare a activitatilor pe 3 paliere: 1.cultural (muzica, teatru, film), 2.cognitiv (cursuri de limba engleza si oratorie, workshop-uri despre inteligenta emotionala si asertivitate, de dezvoltare a creativitatii si de autocunoastere) și 3. distractiv (activitati sportive, excursii, drumetii, treasure hunting).

Tabăra de dezvoltare personală “INLIGHT” se va desfășura în perioada 11-17 iulie 2016 în pensiunea ”Sequoia”( vezi http://www.pensiuneasequoia.ro/) din sat Săcuieu, la 75 km de. Cluj-Napoca.cu elevi din clasele V-VIII și va costa 770 de lei.

Obiective

Cursul este construit in jurul unei metode de joc teatral, bazat pe improvizatie, exercitii de dictie , tehnici de respiratie, pe antrenamentul expresiei corporale, ce ofera o experienta de invatare deosebit de placuta combinata cu diverse exercitii menite a dezvolta inteligenta emotionala. După încheierea taberei INLIGHT vor cunoaște mai aprofundat: să se exprime liber, să aibă o dicție bună și o respirație corectă; să le fie stimulată creativitatea, atenția și memoria; să-și cunoască emoțiile, gesturile și să le folosească în sens constructive; să elimine teama de a vorbi în public.

Activități

-Jocuri de echipă, de responsabilizare, pentru dezvoltarea capacității de a avea încredere; jocuri de creativitate, tehnici teatrale și scriere creativă: ajută copii să îşi folosească imaginaţia şi memoria într-o manieră creativă; să perceapă greşelile şi micile nereuşite ca un mijloc de dezvoltare personală; să depăşească frica de a experimenta, explora şi descoperi noi lucruri şi situaţii; .jocuri de energizare,  ne înviorăm corpul și ne echipăm cu energie; .jucăm jocuri de cooperare, care ajută la relaxare, la ridicarea dispoziţiei şi la distracţie; .facem echipe și plecăm în „misiune” în natură; .organizăm concursuri cu voie bună, susținere și cooperare;

Capacitate

40 de locuri

De știut

Copilul trebuie să aibă la el un echipament minimal potrivit pentru activităţi în aer liber şi în spaţiu închis, potrivit condiţiilor meteo, pentru accesul la piscină, și pentru drumeţii şi excursii. În tabără vor fi făcute fotografii şi înregistrări cu activităţile, materiale în care vor apărea copiii şi organizatorii. Acestea vor fi folosite pentru promovarea activităţilor Asociaţiei ORDES.. DVD-ul cu jurnalul de activităţi al taberei (fotografii şi înregistrări) va fi trimis fiecărui elev.

© Ordes.ro - Toate drepturile rezervate - Admin
made by necenzurat